fbpx

Cervesa whym de Girona

MILLOR SER ÚNICA I IMPERFECTA QUE UN CLON PERFECTE

Camp ordi · Ingredient cerveses

Amb una periodicitat més o menys setmanal fabriquem un petit lot de cervesa. Inicialment es feien receptes noves constantment, però ja fa uns quants anys que anem repetint les que tenen més èxit amb l’objectiu d’anar-les perfeccionant i de donar-les a provar a més i més gent que pugui aportar opinions noves. Sovint, però, encara ens agrada crear noves receptes, algunes d’elles es descarten, però algunes es van repetint fins a tenir una recepta que ens agrada suficientment com per a posar-les a la venda.
Fabriquem tota mena d’estils de cervesa, tan clàssics com actuals, això sí, amb escasses excepccions sortim dels quatre ingredients principals, l’aigua, el llúpols, els llevats i els malts, amb l’objectiu de perfeccionar el procés sense ajudes d’additius ni ingredients tecnològics.
Això no vol dir que no ens agradi la tecnologia, al contrari, la utilitzem per a controlar el procés, mesurar qualitat i molt especialment per a estalviar energia.
Una de les nostres principals preocupacions en el procés cerveser és la gran quantitat d’energia que requereix, i per això intentem tan com podem estalviar o reutilitzar.

En aquests moments les receptes que més han agradat i que tenim a la venda són:

Apart també hem fet altres cerveses que només s’han fet una vegada o que es van fent sense un nom comercial específic. Per exemple:

  • Mild
  • Session IPA
  • Milk Stout
  • Blat
  • Doble IPA